Με Ηπειρώτικο κλαρίνο κλείνει το 17 Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

                                                  ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ                                                      

Με τους ήχους του μεγάλου Ηπειρώτη σολίστα του κλαρίνου, Πετρολούκα Χαλκιά και τους μοναδικούς Χαϊνηδες, θα κλείσει η αυλαία του 17 Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ.


Η ελληνική παραδοσιακή μουσική έρχεται να αφήσει κι αυτή το στίγμα της στο πολυπολιτισμικό περιβάλλον του φεστιβάλ, αφού
οι επισκέπτες θα έχουν την τύχη να γνωρίσουν τα έθιμα και άλλων λαών και να γευτούν σε πολύ χαμηλές τιμές  Αφρικανικά και Ασιατικά εδέσματα και γεύσεις. Στους συναυλιακούς χώρους θα υπάρχουν και τραπέζια με καλό κρασί, συλλογικές κουζίνες, γλυκά αλλά και σουβλάκια  για όσους αποφεύγουν τις έθνικ κουζίνες.

Όσον αφορά το ενημερωτικό κομμάτι, θα έχουν στηθεί περίπτερα από κινήματα και οργανώσεις, ενώ σε διάφορα σημεία θα διεξάγονται επίκαιρες συζητήσεις, με τη συμμετοχή και την ανοιχτή παρέμβαση του κοινού.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 28, 29 κι 30 Ιουνίου στο ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α ενώ οι παραδοσιακές συναυλίες θα λάβουν χώρα την Κυριακή 30 Ιουνίου. Η τιμή εισιτηρίου είναι 5 ευρώ τη μέρα / 10 ευρώ το τριήμερο. Οι τιμές  κυμαίνονται περίπου  1 ή 1,5 ευρώ για  τη μπύρα, 3,5 ή 4 ευρώ το ποτό, 3,5 με 4 ευρώ οι μερίδες μαγειρευτού φαγητού και τα καλαμάκια κοστίζουν περίπου 1,5 ευρώ.

0 σχόλια:

Αρχείο