Παπαθεοδώρου Ηλίας 28 ετών. Έπεσε στο καθήκον.

Η κηδεία του νεαρού συναδέλφου μας θα γίνει σήμερα 10.07.2013 ώρα 18.00 στον ΙΝ Αγίας Παρασκευής Κορωπίου
Τραγικό θάνατο βρήκε ο 28χρονος πυροσβέστης Παπαθεοδώρου Ηλίας που τραυματίστηκε θανάσιμα από ΙΧ αυτοκίνητο, την ώρα που περιπολούσε για την πρόληψη πυρκαγιών στη Γαλάζια Ακτή του δήμου Καλυβίων.


Ο 28χρονος, ο οποίος ήταν πενταετούς θητείας, ανήκε στην ομάδα «Θησέας» που ενεργοποιείται κυρίως όταν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς και μαζί με έναν ακόμη συνάδελφό του περιπολούσαν με δύο μοτοσικλέτες, με σκοπό να ειδοποιήσουν αμέσως αν έβλεπαν κάπου καπνό.
Στο ύψος του 37,5 χιλιομέτρου της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου, δύο ΙΧ αυτοκίνητα που κινούνταν προς Σούνιο συγκρούστηκαν μεταξύ τους και το ένα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου χτύπησε τον έναν από τους δύο μοτοσικλετιστές της Πυροσβεστικής.

Επιτόπου έσπευσαν άλλοι πυροσβέστες που βρίσκονταν σε επιφυλακή στην περιοχή, καθώς και αστυνομικοί της Τροχαίας, οι οποίοι συνέδραμαν   να μεταφερθεί ο 28χρονος με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία, ενώ παράλληλα, από το Πυροσβεστικό Σώμα θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του νεαρού πυροσβέστη.Πηγή: ΑΠΕ

0 σχόλια:

Αρχείο