Η θύελλα έρχεται για τις Ένοπλες Δυνάμεις που βρίσκονται σε συνθήκες 'κοινωνικού αυτοματισμού'

Η θύελλα για τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι μπροστά. Και χρονικά κοντά. Από τις περικοπές φθάσαμε κιόλας στις απολύσεις.Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχουν αυτή τη στιγμή οι ΄Ενοπλες Δυνάμεις είναι να εμπλακούν σε μία εσωτερική αδιέξοδη διαμάχη όπου οι μεν θα στραφούν κατά των δε με στόχο όλων να “διασωθούν”. Έτσι όλοι θα πάνε στο βυθό μαζί με το πλοίο που λέγεται Εθνική Άμυνα και που η τρόϊκα προσπαθεί τρία χρόνια -και βάλε- τώρα να το τορπιλίσει.

Από την ημέρα που επιβεβαιώθηκε αυτό που η κυβέρνηση διέψευδε, δηλαδή οι απολύσεις και στον χώρο της Εθνικής Άμυνας τα μηνύματα που φθάνουν και στο Onalert αποτυπώνουν αυτό το επικίνδυνο κλίμα. “Να φύγουν οι πολιτικοί υπάλληλοι,δεν χρειάζονται”. “Και γιατί να φύγουν οι πολιτικοί υπάλληλοι κι όχι οι ΕΠΟΠ ή οι ΕΜΘ”. “Να φύγουν όλοι εκτός από τους στρατιωτικούς που προέρχονται από τις σχολές”. Όποιος και να φύγει θα λείψει και θα είναι ζημιά. Δεν χρειάζεται και πολύ λογική για να το καταλάβεις. Αλλά από λογική και ψυχραιμία πάντα είχαμε έλλειμμα.

Είναι άλλο πράγμα η αναδιοργάνωση και η σωστή λειτουργία ενός οργανισμού κι άλλο η διάλυσή του. Μπορεί τον πρώτο ,ίσως και τον δεύτερο χρόνο της παρουσίας της τρόϊκας στην χώρα μας πολλοί να είχαν πιστέψει ότι ο στόχος των όποιων μέτρων και παρεμβάσεων ήταν αυτός. Νομίζουμε ότι πλέον την άποψη εξακολουθούν να την πιστεύουν ελάχιστοι θαυμαστές πιθανόν του πιο ακραίου νεοφελευθερισμού ο οποίος δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ακόμη και για την “ιδιωτικοποίηση” των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αυτό που προέχει λοιπόν είναι όλοι όσοι εργάζονται στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων να καταλάβουν ότι αυτό που προέχει είναι να μην βλέπουν το σπίτι του συναδέλφου τους -με στολή ή χωρίς- να καίγεται και να ...”χτυπάνε παλαμάκια”. Γιατί είναι μαθηματικά βέβαιο ότι οι φλόγες θα κάψουν και το δικό του.

Όσοι σήμερα πανηγυρίζουν για τις απολύσεις των πολιτικών υπαλλήλων του ΥΠΕΘΑ αισθανόμενοι “ασφαλείς” επειδή φοράνε στολή,θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Κανείς δεν είναι ασφαλής πια . Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Πηγή: onalert.gr

1 σχόλιο:

 1. Υποβάλετε αίτηση για δάνειο με το NOVA GLOBAL FINANCE με επιτόκιο 3%.

  Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο κόστος για να αντιμετωπίσετε, ένα Δάνειο από τη NOVA GLOBAL FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γίνει αυτό.

  Τα Nova Global Finances είναι ευέλικτα: μπορείτε να δανειστείτε έως και 10 εκατομμύρια ευρώ και με μια κατάλληλη περίοδο αποπληρωμής από 1 έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων ενοποίησης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

  Αυτό που παίρνεις:
   Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση
   Ανταγωνιστικά επιτόκια
   Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
   Η δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής του δανείου σας (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το κεφάλαιο του δανείου)
   Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
   Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο στο δικό σας κατάλληλο μέρος και ώρα

  Πώς να εφαρμόσει:
  Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη! Επιχειρήσεις ή ιδιώτες που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με τη Nova Global Finances και απαιτούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης, θα πρέπει να στείλουν ένα email στο (novaglobalfinances@gmail.com) Ή να επικοινωνήσουν με την Camilla Karlsen στο whatsApp: +31642117819 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν προϋποθέσεις.

  Camilla Karlsen
  Ανώτερος διευθυντής δανείου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχείο