ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Π.ΑΣ.Α.                             
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Π.ΑΣ.Α.

  Η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αστυνομικών Αθήνας (Α.Π.ΑΣ.Α.) διαχωρίζει απολύτως τη θέση της από την τελευταία ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με αφορμή ερώτηση βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την παραβίαση του ασύλου της ΑΣΟΕΕ καταγγέλλοντας τόσο το ύφος αλλά και την επί της ουσίας σκοπιμότητά της.

  Όταν διαχρονικά η θέση της Ομοσπονδίας μας αλλά και των κατά τόπους ενώσεων που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα (βλέπε Χαλκιδική, παλαιότερα Κερατέα κλπ.) είναι τέτοιου είδους θέματα να μην μετατρέπονται σε αστυνομικά, το πρωτοβάθμιο σωματείο μας επιλέγει να εμπλακεί σε μια επικοινωνιακού τύπου πολιτική διαμάχη μη διστάζοντας να ρίχνει το βάρος της όποιας πολιτικής απόφασης στην πλάτη των συναδέλφων-μελών της, στοχοποιώντας τα χωρίς ντροπή.
  Άλλωστε ως Αστυνομικοί πλέον γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα του παραεμπορίου και του λαθρεμπορίου δεν εντοπίζεται στους παράνομους μικροπωλητές και σε πέντε σακ βουαγιάζ που κατασχέθηκαν, αλλά είναι πιο πιθανό να έχει τη ρίζα του σε μεγάλα κοντέινερ που πηγαινο-έρχονται σε λιμάνια, αλλά και σε παράνομες δεξαμενές καυσίμων.
  Σήμερα που οι συνάδελφοί μας βιώνουν τις επιπτώσεις της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης. Με τη Γ.Α.Δ.Α. και άλλα κτίρια της ΕΛ.ΑΣ. να ξεπουλιούνται για να ενοικιαστούν αμέσως μετά με τίμημα που επιβαρύνει τριπλά τον Έλληνα φορολογούμενο σε βάθος χρόνου, σκανδαλωδώς και αντί το σωματείο μας να προασπίζει τα ελάχιστα απέναντι σε μια πολιτική που εξαθλιώνει εμάς, τον οργανισμό τον οποίο υπηρετούμε και την κοινωνία, επιλέγει να λειτουργεί σαν γραφείο τύπου.
Πιο χαμηλά δεν έχει.
Όχι άλλη απαξίωση στο σωματείο μας.


Αθήνα, 29/10/2013

Η Γραμματεία της Α.Π.ΑΣ.Α.

1 σχόλιο:

 1. Γεια σας, χρειάζεστε ένα δάνειο; Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη;
  Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μας μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
  * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την ευκαιρία για να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται οικονομική υποστήριξη για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και να ολοκληρώσουν το έργο τους και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε από τις οικονομικές σας δυσκολίες, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η οικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε καθ 'όλη τη διαδικασία.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
  WhatsApp: +447903159998

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχείο