ΞΕ-ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
 Αθήνα, 20/11/2013
 ΞΕ-ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ! 
 Η δουλειά έκλεισε στις 20/10/2013 Η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αστυνομικών Αθήνας (Α.Π.ΑΣ.Α.) αφού για άλλη μια φορά διαπίστωσε την ανυπαρξία και την έλλειψη έστω και της ελάχιστης αντίδρασης τόσο της Ένωσης Αθηνών όσο και της Π.Ο.ΑΣ.Υ., αναλαμβάνει τουλάχιστον την ενημέρωση των συναδέλφων αλλά και της κοινωνίας.


Η Γ.Α.Δ.Α., Γ.Α.Δ.Θ., η Δ/νση Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσσαλονίκης, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών καθώς και το Τμήμα Αλλοδαπών Αττικής ενταγμένα στο ‘’μπουκέτο’’ των κτιρίων του Ελληνικού Δημοσίου, πουλήθηκαν και ενοικιάστηκαν την επόμενη μέρα με τη μέθοδο του sale-and-lease-back. Συνάδελφοι ως ενοικιαστές πλέον, αλλά και ο Ελληνικός Λαός μιας και πρόκειται για την περιουσία του, θεωρούμε πως πρέπει να γνωρίζετε τα πραγματικά στοιχεία αυτής της αγοραπωλησίας: Το τίμημα της πώλησης και των 28 ακινήτων ανέρχεται στα 261,31 εκ. ευρώ, τα οποία και θα μπουν απευθείας στον Ειδικό Λογαριασμό των δανειστών της χώρας έναντι ενός μη βιώσιμου χρέους. Το Ελληνικό Δημόσιο τα ενοικιάζει, όπως δεσμεύεται από τη σύμβαση την επόμενη μέρα, με εγγυημένο μίσθωμα 30 εκ. ευρώ το χρόνο για 20 χρόνια. Αναλαμβάνουμε ως ενοικιαστές πλέον την ετήσια ασφάλιση των κτιρίων καθώς και την τακτική τους συντήρηση. Το συνολικό τίμημα που θα καταβληθεί από το Ελληνικό Δημόσιο σε βάθος 20ετίας θα είναι 600 εκ. ευρώ μόνο για μισθώματα. 

 Η ‘’μεγαλοψυχία’’ όμως των ιδιωτικών funds που έσπευσαν να κλείσουν το deal με όσους σώζουν τη χώρα φαίνεται ενδεικτικά στο εξής: Μετά την παρέλευση της 20ετίας, το Ελληνικό Δημόσιο μπορεί να επαναγοράσει τα συγκεκριμένα ακίνητα στην ‘’αγοραία τιμή της εποχής’’, αλλιώς οι σημερινοί αγοραστές μπορούν πλέον να τα διαθέσουν όπως θέλουν. Σε ότι αφορά το χαράτσι ως προς το ποιον επιβαρύνει, θα περιμένουμε ενημέρωση είτε απο την Π.Ο.ΑΣ.Υ. είτε από την Ένωση Αθηνών... ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ. 
 Η Γραμματεία της Α.Π.ΑΣ.Α.

2 σχόλια:

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

  Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

  Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

  Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΧΑΙΡΕΤΕ; Χρειάζεσαι δάνειο?
  Παρέχουμε όλους τους τύπους δανειακών υπηρεσιών: Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, αυτόματο δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους, δάνειο για την εξόφληση των λογαριασμών σας και πολλά άλλα.

  Χρειάζεστε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας;
  Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με δάνειο για την εκτέλεση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, καθώς και τη χρηματοδότηση των ταξιδιωτικών σας έργων, της εταιρείας σας ή ενός έργου για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

  Χρειάζεστε ένα επενδυτικό ταμείο;
  Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης email: novaglobalfinances@gmail.com

  Τι προσφέρουμε;
  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου. Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια, και επίσης μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια με πολύ λογικό επιτόκιο. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Μπορούμε να βοηθήσουμε!
  Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Επιδιώκουμε μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Έχουμε διαπραγματευτεί εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε δώσει αμέτρητα δάνεια στην εποχή μας .

  Στείλτε αίτημα δανείου τώρα !!!
  Όνομα: Camilla Karlsen (αξιωματικός του κέντρου δανείων)
  Email επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχείο