28χρονος αστυνομικός αυτοκτόνησε σε μπαρ λόγω χωρισμού


Χορός... αυτοκτονίας για έναν 28χρονο αστυνομικό, εξαιτίας ενός χωρισμού! Διασκέδαζε με τον ξάδερφό του σε νυχτερινό κατάστημα στο Μενίδι, όταν ζήτησε ένα συγκεκριμένο τραγούδι από τον νεαρό που έβαζε μουσική.
Σηκώθηκε να χορέψει και κατά τη διάρκεια του χορού έβγαλε το ιδιωτικό του πιστόλι από τη ζώνη, το έστρεψε στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη μπροστά στους έκπληκτους θαμώνες και υπαλλήλους του καταστήματος.

Ο νεαρός αστυνομικός που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Δυτικής Αττικής, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο άτυχος νέος ήταν αρραβωνιασμένος αλλά είχε χωρίσει πρόσφατα, ενώ και η μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, γεγονότα που είχαν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογική του κατάσταση, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα έφθανε στο απονενοημένο διάβημα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 05:00 τα ξημερώματα, όταν ο αστυνομικός, χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς στο πρόσφατο παρελθόν να έχει εκμυστηρευτεί τα προβλήματα που τον απασχολούσαν, έδωσε τέλος στη ζωή του με αυτόν τον δραματικό τρόπο.πηγή:www.thetoc.gr

0 σχόλια:

Αρχείο