Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. για την καταβολή δεδουλευμένων νυχτερινών και πενθημέρων
Αθήνα 19 Νοεμβρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 500/12/15γ
Προς:
Τον Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ
Κοιν.:
1) Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής / Α.Ε.Α.
Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΚΩΤΣΑΚΗ
2) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Θέμα: «Καταβολή δεδουλευμένων νυχτερινών και πενθημέρων»
Σχετ.: Το υπ' αριθμ. 500/12/15α από 11-11-2015 έγγραφό μας προς τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής / Α.Ε.Α.
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού και της από 13-11-2015 συνάντησης που είχε αντιπροσωπεία του Προεδρείου μας με τον Διευθυντή του Γραφείου σας, θα θέλαμε να μας γνωρίσετε σε τι στάδιο βρίσκεται η υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης όσον αφορά στα δεδουλευμένα «νυχτερινά» των αστυνομικών υπαλλήλων, από πλευράς Υπουργείου Οικονομικών.
Επίσης, θα θέλαμε να μας γνωρίσετε αν τα ως άνω δεδουλευμένα «νυχτερινά» και το εναπομείναν δεδουλευμένο πενθήμερο μηνός Οκτωβρίου των συναδέλφων μας, θα καταβληθεί με τη μισθοδοσία Ιανουαρίου 2016, ήτοι την 25-12-2015.
Παράλληλα και εφόσον αυτό είναι τεχνικά εφικτό από τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες (Δ/νσεις Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας & Ενιαία Αρχή Πληρωμών), σας προτείνουμε η καταβολή, τόσο των δεδουλευμένων «νυχτερινών» όσο και του αντίστοιχου εναπομείναντος πενθημέρου, να λάβει χώρα πριν τις εορτές των Χριστουγέννων, προκειμένου να καλυφθούν έγκαιρα οι αυξημένες οικογενειακές και φορολογικές ανάγκες των συναδέλφων μας.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. 

O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

1 σχόλιο:

 1. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
  * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχείο