Ανακοίνωση των Ενώσεων Αττικής για τη διαμαρτυρία στη ΓΑΔΑ

 
Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση τών Ενώσεων Αττικής των αστυνομικών για τη χθεσινή διαμαρτυρία τους έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ: 
Την Πέμπτη 21-01-2016 έμπροσθεν του κτιρίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, σύσσωμες οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής άνοιξαν το χορό των δυναμικών κινητοποιήσεων του συνδικαλιστικού μας κινήματος. Οι συνθήκες εργασίας, η καταπάτηση κάθε εργασιακού Προεδρικού Διατάγματος κατ’ επανάληψη, η καθυστέρηση των οδοιπορικών και η ανύπαρκτη έως επικίνδυνη υλικοτεχνική υποδομή συνθέτουν ένα περιβάλλον εργασιακού μεσαίωνα όπως κατά καιρούς έχουμε ονομάσει.
Το τελευταίο κρούσμα με τις απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας σε τμήματα «χωματερές» ήταν η θρυαλλίδα για την έναρξη διαμαρτυριών σε μια περίοδο που όλος ο λαός βρίσκεται σε αναβρασμό και οι κοινωνικές και εργασιακές ομάδες βρίσκονται στο πεζοδρόμιο.
Τη συγκέντρωση συνεπικούρησαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων καθώς και τα Προεδρεία των Ενώσεων όλης της Ελλάδας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα δίνουμε δυναμικό παρόν σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΠΟΑΣΥ και του Γενικού Συμβουλίου,  σε κινητοποιήσεις όλων των επιπέδων στο εγγύς μέλλον. Το ποτάμι της υπομονής πλέον ξεχείλισε. Τίποτα δεν μας χαρίζεται τίποτα δεν τους χαρίζουμε.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 

0 σχόλια:

Αρχείο