Έρευνα των ''Αδιάφθορων'' για Διοικητές Αστυνομικών Τμημάτων και άλλων κεντρικών Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.Μεγάλη έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκεται σε εξέλιξη, υπό απόλυτη μυστικότητα, με αντικείμενο πολύ σοβαρή υπόθεση διαφθοράς εντός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα σε εκτενές άρθρο της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, στο στόχαστρο των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. είναι Διοικητές Αστυνομικών Τμημάτων και άλλων Υπηρεσιών, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχουν ήδη γίνει κατ’ οίκον έρευνες σε σπίτια αστυνομικών αλλά και επιχειρηματιών.


Κύριο ζητούμενο των ερευνών, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ΒΗΜΑΤΟΣ, είναι αν έχει συγκροτηθεί «κεντρικός» εισπρακτικός μηχανισμός από Αξιωματικούς διαφόρων Υπηρεσιών του Σώματος, προκειμένου να μην υπάρχει έλεγχος σε νυχτερινά μαγαζιά, «στούντιο», λέσχες, κυκλώματα κ.λ.π..

Μάλιστα σε τμήματα της εν λόγω έρευνας φαίνεται να υπάρχει συνδρομή και της ΕΥΠ, που έχει προχωρήσει σε καταγραφή συνομιλιών.


To ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.

1 σχόλιο:

 1. Γεια σας, χρειάζεστε δάνειο; Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη;
  Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο Ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
  * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται οικονομική υποστήριξη για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και να ολοκληρώσουν το έργο τους και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε από τις οικονομικές σας δυσκολίες, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε για όλη τη διαδικασία.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
  WhatsApp: +447903159998

  Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχείο