Έρευνα των ''Αδιάφθορων'' για Διοικητές Αστυνομικών Τμημάτων και άλλων κεντρικών Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.Μεγάλη έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκεται σε εξέλιξη, υπό απόλυτη μυστικότητα, με αντικείμενο πολύ σοβαρή υπόθεση διαφθοράς εντός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα σε εκτενές άρθρο της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, στο στόχαστρο των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. είναι Διοικητές Αστυνομικών Τμημάτων και άλλων Υπηρεσιών, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχουν ήδη γίνει κατ’ οίκον έρευνες σε σπίτια αστυνομικών αλλά και επιχειρηματιών.


Κύριο ζητούμενο των ερευνών, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ΒΗΜΑΤΟΣ, είναι αν έχει συγκροτηθεί «κεντρικός» εισπρακτικός μηχανισμός από Αξιωματικούς διαφόρων Υπηρεσιών του Σώματος, προκειμένου να μην υπάρχει έλεγχος σε νυχτερινά μαγαζιά, «στούντιο», λέσχες, κυκλώματα κ.λ.π..

Μάλιστα σε τμήματα της εν λόγω έρευνας φαίνεται να υπάρχει συνδρομή και της ΕΥΠ, που έχει προχωρήσει σε καταγραφή συνομιλιών.


To ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.

0 σχόλια:

Αρχείο