Εκλογές αποφάσισε η Γ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Αθήνας- Μέχρι αύριο πρωί οι Υποψηφιότητες..!!
   Εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αθήνας αποφασίστηκε σήμερα στη Γενική Συνέλευση που διεξήχθη, με τη δήλωση υποψηφιοτήτων για τη συμμετοχή στις εκλογές να ορίζεται η αυριανή ημέρα(Κυριακή) και ώρα 12:00...!!!!


   Η πρόταση της ΔΕΚΑ για μία ημέρα παράταση (μέχρι Δευτέρα βράδι),ώστε να μπορέσουν να δηλώσουν υποψηφιότητα και όσοι συνάδελφοι αδυνατούν να παρευρεθούν λόγω Σαββατοκύριακου, καθώς και η συνεπακόλουθη εναρμόνιση με το καταστατικό, δεν πέρασε απο την Γενική Συνέλευση.

   Οι εκλογές θα διεξαχθούν το Σάββατο 11/06/2016, Κυριακή 12/06/2016 και Δευτέρα 13/06/2016 με κάλπες στη Γ.Α.Δ.Α., στη Δ.Ε.Ε. στην Δ.Α.Ε.Α. Χίου 8, στην έδρα της Υ.Α.Τ. στο Γουδί και στην Δ.Α.Α. στην Πέτρου Ράλλη 24.

   Παρόλα αυτά η Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών (Δ.Ε.Κ.Α.) θα συμμετάσχει στις εκλογές της Αθήνας με τη γραμμή πλεύσης της και ώς παράταξη ανοιχτή σε νέες ιδεές και προτάσεις και έχοντας ώς γνώμονα την Ενότητα και τη Δημοκρατία, καλεί τους συναδέλφους, εφόσον επιθυμούν, να δηλώσουν υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο μας, το οποίο έιναι ανοιχτό σε όλους που θέλουν να συμμετάσχουν.


                   Συμμετέχουμε...

                                          Διεκδικούμε...

                                                                 Αλλάζουμε..!!!!

   Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την αίτηση υποψηφιότητας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλ.ταχ policedeka@gmail.com το συντομότερο δυνατό, λόγω περιορισμένης χρονικής δυνατότητας.

1 σχόλιο:

 1. Γεια σου φίλε μου.
  Χρειάζεστε επειγόντως επιχειρηματικό δάνειο ή Προσωπικό Δάνειο;
  Μειώνετε συνεχώς μετρητά επειδή έχετε στερηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω ανεπαρκούς ασφάλειας, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος, υψηλού επιτοκίου ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο;

  Κουρασμένος από την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση; Χρειάζεστε μια ώθηση στα οικονομικά σας; Έχετε κουραστεί να πηγαίνετε πάντα στην τράπεζα ή να περιμένετε το δάνειο σας να εγκριθεί από τις τράπεζες ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμά σας; Αξίζετε μια καλύτερη λύση.

  Ο χρηματοοικονομικός όμιλος Pinnacle είναι εδώ με μια σειρά πιστώσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους συνολικούς οικονομικούς στόχους σας.

  Με το Pinnacle Financial Group, μπορείτε να πάρετε δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%.
  Μπορείτε να δανειστείτε μέχρι και 10 εκατομμύρια.
  Μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο της επιλογής σας σε μια στιγμή.
  Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
  Παίρνετε δάνειο οπουδήποτε και οποτεδήποτε με δική σας άνεση.

  Παρέχουμε όλα τα είδη των δανειακών υπηρεσιών, είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι και επίσης εύκολοι να εγκρίνουμε σε λιγότερο από 24 ώρες.

  Υποβάλετε αίτηση για δάνειο σήμερα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά δανείου μας:
  Email: (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)

  με εκτιμιση
  Marcus & Millichap
  Διευθύνων Σύμβουλος, Pinnacle Financial Group.

  Δάνειο κάτω των 24 ωρών

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχείο