Νέο μισθολόγιο και άρθρο 26 κυριάρχησαν στο ΔΣ του ΠΟΑΣΥ Συνεδρίασε χθες, 31 Ιανουαρίου 2018, το πρώτο για το νέο έτος Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και αφού ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Εκτελεστικής Γραμματείας κ. Γρηγόρη Γερακαράκο για τις ενέργειες και τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Γραμματείας, αναπτύχθηκε γόνιμη συζήτηση για σειρά θεμάτων που τέθηκαν τόσο εισηγητικά όσο και εκ μέρους μελών της ΕΓ και του ΔΣ.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΕΓ κ. Γρηγόρης Γερακαράκος ενημέρωσε το ΔΣ για την απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας να προβεί στη διοργάνωση του 28ο τακτικού πανελλαδικού συνεδρίου στην Ερέτρια Ευβοίας από τις 7 έως και 8 Μαρτίου 2018, απόφαση που εγκρίθηκε ομόφωνα και για την υλοποίηση της οποίας έχει οριστεί σχετική τριμελής Επιτροπή.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις κοινές δράσεις των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και ειδικότερα στη συνάντησή τους με την Υπουργό Εργασίας κα Έφη Αχτσιόγλου, όπου μετά από εποικοδομητική συνάντηση, συμφωνήθηκε να της υποβληθούν υπομνήματα από όλες τις Ομοσπονδίες έτσι ώστε στην επόμενη προγραμματισμένη συνάντησή τους (13/2/18) να είναι σε θέση να τους δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις για όλα τα εκκρεμή ζητήματα (έκδοση των εγκυκλίων που αφορούν τη μάχιμη πενταετία, το άρθρο 12 του ν. 4387/16 για τις συντάξεις χηρείας, την υγιεινή και ασφάλεια κλπ).
Κυρίαρχο ζήτημα που μας απασχολεί, όπως τονίστηκε, είναι οι επιπτώσεις από την εφαρμογή του νέου ειδικού μισθολογίου όσο και του νέου ασφαλιστικού, που προκαλούν εύλογα ερωτήματα και απορίες στο σύνολο των συναδέλφων μας και για τα οποία η Ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή αγωνίζεται για να τα αντιμετωπίσει. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος ενημέρωσε το ΔΣ για την επιστολή που εστάλη στην Ομοσπονδία από συναδέλφους –εκλεγμένους αντιπροσώπους, πρώην συνοριακούς φύλακες και ειδικούς φρουρούς που διαμαρτύρονται για την ένταξή τους στην Γ' Κατηγορία θέτοντας ερωτήματα προς την Ομοσπονδία. Όπως τονίστηκε, η ΠΟΑΣΥ εξ αρχής κατήγγειλε το νέο μισθολόγιο ως απαράδεκτο λόγω των στρεβλώσεων και των αδικιών που προκαλεί γι' αυτό και ζήτησε την απόσυρση και την έναρξη διαλόγου από μηδενική βάση. Εξάλλου, είναι ξεκάθαρη η τακτική που έχουμε ακολουθήσει από τα πρώτα κιόλας μνημόνια για ένα δίκαιο μισθολόγιο για όλους, χωρίς περικοπές και αδικίες, και για το οποίο έχουμε δικαιωθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας με τις αλλεπάλληλες προσφυγές μας, αγωνιζόμενοι για όλους και χωρίς να παραβλέπουμε τις ιδιαιτερότητες και τις στρεβλώσεις που έχουν ψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων.Ενημέρωση έγινε επίσης για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εν κρυπτώ τροποποίηση του Κώδικα Μεταθέσεων (άρθρο 26 ΠΔ 6/18) που αναφέρει ότι «κατ' εξαίρεση, επιτρέπεται μετάθεση Αστυνομικού Υποδιευθυντή, ο οποίος έχει συμπληρώσει τουλάχιστον δύο (2) έτη στον κατεχόμενο βαθμό, σε Υπηρεσία άλλης περιοχής μετάθεσης εντός της ιδίας Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ή σε Υπηρεσία όμορης περιοχής μετάθεσης της ηπειρωτικής Ελλάδας». Από την πλευρά μας καταγγείλαμε την απαράδεκτη αυτή ενέργεια και λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι η ρύθμιση αυτή θα καταργηθεί με νέο Προεδρικό Διάταγμα στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται και άλλα θέματα για τα οποία έχουμε υποβάλει προτάσεις.

Για το θέμα του μισθολογίου τονίστηκε επίσης εκ μέρους του Αντιπροέδρου Οικονομικών κ. Βασίλη Πανταζή ότι δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι η Ομοσπονδία πρώτη είχε προσφύγει στο ΣτΕ ανατρέποντας δυσμενείς για τους ένστολους μνημονιακές διατάξεις και συνεχίζει να αγωνίζεται με όλα τα νομικά μέσα για την πλήρη συμμόρφωση της κυβέρνησης, η οποία αγνοώντας τις τελεσίδικες αποφάσεις του ΣτΕ θέσπισε μονομερώς και χωρίς διάλογο ένα ειδικό μισθολόγιο, πρακτικά ανεφάρμοστο που προκαλεί περισσότερα προβλήματα από όσα επιχειρεί να επιλύσει. Πάντως, γνώμονας της Ομοσπονδίας είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων όλων των συναδέλφων αδιακρίτως και οποιαδήποτε προσπάθεια σπίλωσης του αγώνα αυτού, γίνεται εκ του πονηρού. Ο ίδιος, αναφέρθηκε και στον αγώνα που κάνουμε για να τύχουν προστασίας και οι ασφαλισμένοι συνάδελφοι στο πρώην ΤΠΔΥ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το δίλημμα της αποχώρησης ή όχι από αυτό, τονίζοντας ότι η Ομοσπονδία επιζητεί ουσιαστική ενημέρωση για το συμφέρον τους από τη διοίκηση του Ταμείου όσο και από το υπουργείο Εργασίας. Μάλιστα, επισήμανε ότι με την αλλαγή καθεστώτος λειτουργίας του ΓΛΚ εν σχέσει με τον ΕΦΚΑ θα βγουν στο φως και οι αμαρτίες του παρελθόντος και θα φανεί ποιοι και τι υποστήριζαν.
Συμπληρώνοντας, ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας κ. Χάρης Μπουκουβάλας, τόνισε ότι όντως το νέο μισθολόγιο δημιουργεί δυσμενείς διακρίσεις τις οποίες καταγράφουμε και αντιπαλεύουμε. Η Ομοσπονδία προσέφευγε συλλήβδην κατά του προηγούμενου μισθολογίου με αίτηση ακύρωσης, για συγκεκριμένους λόγους, ενώ το ίδιο προτίθεται να κάνει εκ νέου ευθύς μόλις «οριστικοποιηθεί» η εκτέλεσή του.
Επίσης, ο ίδιος ενημέρωσε για την κατάληξη της νέας μας προσφυγής στην Τριμελή επιτροπή συμμόρφωσης του ΣτΕ, η οποία και πάλι αποδέχτηκε το σκεπτικό της προσφυγής μας και έδωσε στο υπουργείο Οικονομικών οκτάμηνη προθεσμία συμμόρφωσης όσον αφορά την καταβολή του υπολοίπου 50% της ήδη επιδικασθείσης μισθολογικής διαφοράς, δεδομένου ότι η Ολομέλεια του ανωτάτου δικαστηρίου έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η μερική αποκατάσταση των μισθών και ότι αυτοί πρέπει να επανέλθουν στα επίπεδα του 2012.
Τέλος, το ΔΣ συζήτησε προτάσεις μελών του για την αναθεώρηση του συστήματος κρίσεων και προαγωγών, για την προαγωγή πτυχιούχων αστυνομικών, για την καθιέρωση ενός νέου βαθμολογίου, για την επαναπλαισίωση του επιδόματος παραμεθορίου, για το κοινωνικό μέρισμα που δεν χορηγήθηκε σε ορισμένους συναδέλφους (Δωδεκάνησα) κ.λπ.
Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την επισήμανση ότι όλα τα θέματα που τέθηκαν θα απασχολήσουν αναλυτικότερα και τις αρμόδιες Επιτροπές της Ομοσπονδίας έτσι ώστε να τύχουν επεξεργασίας και ανάλογα να απορριφθούν ή να ενταχθούν στο διεκδικητικό μας πλαίσιο, λαμβάνοντας υπόψη τις αρχές της Ομοσπονδίας και τις διαχρονικές της προτάσεις για ένα συνδικαλιστικό κίνημα τολμηρό στις προτάσεις του και όχι συντεχνιακό. Για να διατηρήσουμε τη φλόγα αναμμένη, επιβάλλεται η προσεκτική υποβολή προτάσεων, η αποφυγή διακίνησης ιδεών και θέσεων χάριν εντυπωσιασμού και παραταξιακών σκοπιμοτήτων και κυρίως η διατύπωση συνδικαλιστικού λόγου με συναδελφική αλληλεγγύη και ειλικρίνεια, μακριά από προσβλητικές ή και συκοφαντικές δηλώσεις και σχολιασμούς.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιοςπηγή:www.bloko.gr,www.poasy.gr

7 σχόλια:

 1. Γεια σου φίλε μου.
  Χρειάζεστε επειγόντως επιχειρηματικό δάνειο ή Προσωπικό Δάνειο;
  Μειώνετε συνεχώς μετρητά επειδή έχετε στερηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω ανεπαρκούς ασφάλειας, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος, υψηλού επιτοκίου ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο;

  Κουρασμένος από την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση; Χρειάζεστε μια ώθηση στα οικονομικά σας; Έχετε κουραστεί να πηγαίνετε πάντα στην τράπεζα ή να περιμένετε το δάνειο σας να εγκριθεί από τις τράπεζες ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμά σας; Αξίζετε μια καλύτερη λύση.

  Ο χρηματοοικονομικός όμιλος Pinnacle είναι εδώ με μια σειρά πιστώσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους συνολικούς οικονομικούς στόχους σας.

  Με το Pinnacle Financial Group, μπορείτε να πάρετε δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%.
  Μπορείτε να δανειστείτε μέχρι και 10 εκατομμύρια.
  Μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο της επιλογής σας σε μια στιγμή.
  Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
  Παίρνετε δάνειο οπουδήποτε και οποτεδήποτε με δική σας άνεση.

  Παρέχουμε όλα τα είδη των δανειακών υπηρεσιών, είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι και επίσης εύκολοι να εγκρίνουμε σε λιγότερο από 24 ώρες.

  Υποβάλετε αίτηση για δάνειο σήμερα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά δανείου μας:
  Email: (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)

  με εκτιμιση
  Marcus & Millichap
  Διευθύνων Σύμβουλος, Pinnacle Financial Group.

  Δάνειο κάτω των 24 ωρών

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


   Η HILLTOP είναι νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακό είναι το πιστωτικό σας αποτέλεσμα. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

   Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
   Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
   Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
   Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
   Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

   Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
   Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
   Προσφέρουμε δάνειο που κυμαίνεται από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
   Με πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
   Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
   Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
   Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
   Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

   Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
   Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
   οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

   email: hilltopfinancefirm@gmail.com

   email: hilltop@outlook.com

   whatsapp: +1 954 417 1149

   Διαγραφή
 2. ΟΜΙΛΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ INC


  Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια

  Ένα δάνειο για την πληρωμή του χρέους σας εύκολα;
  Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
  Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
  Ένα δάνειο για την αγορά ενός διαμερίσματος;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο ονείρου;

  Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
  Χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 ΕΥΡΩ / USD / POUNDS
  Σε ένα πολύ χαμηλό ποσοστό συμμετοχής 3%
  Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και παροχής
  της οικονομικής βοήθειας προς τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας
  Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
  Δίνουμε δάνειο σε εκείνους που χρειάζονται οικονομική βοήθεια από την άποψη του 1 έως
  20 χρόνια

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

  . πραγματική χρηματοδότηση
  . επενδυτής ακινήτων,
  . δάνεια κατασκευής,
  . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων,
  . στεγαστικά δάνεια
  . καταναλωτικα δανεια,
  . Δάνεια FHA,
  . προσωπικά δάνεια,
  . δάνεια αυτοκινήτων και
  κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας

  email: lendingtreegroupinc@gmail.com

  email: lending-tree@outlook.com

  whatsapp: +1 213 419 2419

  Με θερμό σκεπτικό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γεια σε όλους, είστε αυτή τη στιγμή σε μια σοβαρή οικονομική κρίση. χρειάζεσαι δάνειο; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα και θέλετε ένα δάνειο για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας; - Κανένα πρόβλημα. Όποια και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση. Μπορούμε να προσφέρουμε στεγαστικά δάνεια, εμπορικά δάνεια, ιδιωτικά δάνεια και δάνεια για αποκλειστικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς.;
  Ερωτήσεις / Υποστήριξη; - Στείλτε email (ferratum.loans@gmail.com) και λάβετε απάντηση σε λίγες ώρες.

  Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο μεταξύ 5000 έως 200 εκατομμυρίων $ για την επίλυση των οικονομικών σας προβλημάτων με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου από 1 έως 30 χρόνια (12-360 μήνες). Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο κατά τη διάρκεια του δανείου μετά την εξασφάλιση δανείου μαζί μας. Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!
  Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία ή θέλετε να διευκρινίσετε παρακαλούμε στείλτε μας email στο
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ferratum.loans@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

  Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή άγχος τραπεζικές επισκέψεις Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

  Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 |

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μας μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους οικονομικούς σας στόχους. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
  * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με πλήρη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχείο